12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- LiesselCS De Kei brengt Liessel drie dagen lang in tropische sferen met...

CS De Kei brengt Liessel drie dagen lang in tropische sferen met Zomercarnaval

De zon scheen niet uitbundig op zondagmiddag maar in tegenstelling tot de weersvoorspelling was het droog en dat was in Liessel al genoeg om het eindspektakel van de Zomercarnaval tot een groot succes te maken. Drie dagen lang heerste er in het dorp een uitgelaten stemming door alle festiviteiten.

Dat begon al op vrijdagavond met een aantal goed bezochte optredens van tonpraters Andy Marcelisssen, Boy Jansen, Dirk Kouwenberg, Erik Mulder en Hans Keeris. Bij de Zever & Zwets avond traden de zwetsers op in verschillende horecagelegenheden in Liessel en rouleerden ze de locaties waar werd opgetreden. Hierdoor was er op verschillende plaatsen een avondvullende programma te zien.

Zomerkoningin Lola
Op zaterdag vond de Zomerparade plaats die vanaf de Vossenweg door de Hoofdstraat naar de Kastanje in Liessel trok. Verschillende vrolijk uitgedoste carnavalsvierders en wagens kwamen langs zoals een piratenschip, een wagen van Den Instuif, de dansers van Poertwa en natuurlijk de nieuwe Prinsenwagen van CS De Kei met Prins Barry en Prinses Sandra. Een speciale plek in de zonnige optocht was er voor de Zomerkoningin Lola. Zaterdagmiddag startte het feest op het plein in Liessel en werd er carnaval gevierd tot laat in de avond met onder meer optredens van meer Trafassi die ‘wasmasjien’ weer als vanouds lieten draaien.

Oostenrijkse stijl
Op zondag begon de laatste dag van het Zomercarnaval om 11.30 uur met een dorpsbrunch met aansluitend de uitslag van de dorpsquiz. De festiviteiten in het kader van het 66-jarig bestaan van CS De Kei werden op zondagmiddag afgesloten met een feest in Oostenrijkse stijl op het plein met dj’s en voor de fans van de Formule 1 was er een groot tv-scherm.

Foto’s: CS De Kei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen