19.6 C
Deurne
zaterdag 10 juni 2023
Home- DeurneCultuurcentrum Deurne presenteert programma nieuwe seizoen; Jennie Lena terug in Deurne

Cultuurcentrum Deurne presenteert programma nieuwe seizoen; Jennie Lena terug in Deurne

Het programma voor het nieuwe seizoen bij Cultuurcentrum Deurne wordt vrijdag 26 mei gepresenteerd tijdens een speciale avond waarin bekend wordt gemaakt wat er later dit jaar allemaal te beleven is in het Deurnese theater.

Het wordt volgens programmeur Marieke Boxem een veelzijdig programma met voorstellingen in verschillende genres zoals toneel, dans en cabaret: “Het programma zit vol met muzikale helden, veel Brabantse talenten, bekende cabaretiers en toffe familievoorstellingen. We hebben een breed programma samengesteld met voor ieder wat wils. Van jonge TikTok- en Instagramsensaties tot een voorstelling vol verhalen en drumsolo’s.”

Jennie Lena
Om welke artiesten het precies gaat, kan Marieke Boxem nog niet verklappen, maar één tipje van de sluier kan ze al wel oplichten. “Dat Jennie Lena, die de sterren van de hemel zong tijdens de Royal Music Night, terugkomt naar Deurne.” Lena is onder meer bekend van The Voice of Holland. Haar auditie voor het tv-programma werd lovend ontvangen en trok zelfs internationale aandacht van de bekende blogger Perez Hilton: “Het was niet alleen de beste auditie voor The voice of Holland, het was één van de beste audities die ik ooit heb gezien voor een zangcompetitie.”

Daan Wolfs
Naast de aankondiging van het nieuwe theaterprogramma, geeft Daan Wolfs een optreden tijdens het presentatie-evenement. Hij zal in singer-songwriter-stijl muziek spelen zoals hij afgelopen zomer deed bij een buiten-editie van Friday Night Live bij het cultuurcentrum. Daan is zanger, pianist, gitarist, producer, componist, entertainer, songwriter en muziekcoach.

De seizoenprestatie vindt plaats op vrijdag 26 mei in de Rabocultuurzaal van Cultuurcentrum Deurne en begint om 20.15 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Na afloop van de bekendmaking van het theaterprogramma is er aansluitend live muziek van Daan Wolfs in de foyer. Meer informatie vind je op de website van het cultuurcentrum.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen