10.8 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home- DeurneCultuuroptimisten gaan weer fysiek bij elkaar komen

Cultuuroptimisten gaan weer fysiek bij elkaar komen

Leef Deurne verzorgt woensdag 8 september, van 19.30 tot 21.00 uur, weer een cultuuroptimisten bijeenkomst in het Cultuurcentrum Deurne. Dit keer staat de avond in het teken van Deurne 1300 jaar, corona en Deurnese initiatieven.

Na een bijzondere tijd wordt stilgestaan bij de ontwikkelingen en gevolgen van het coronavirus voor cultuur in Deurne. Iedere organisatie is hier anders mee om gegaan, daarom is het moment gekozen om dit met elkaar te delen.

1300 jaar Deurne
Daarnaast staat Deurne nog tot zomer 2022 in het teken van de viering van 1300 jaar Deurne. Conny Heldens van VVV Deurne zal hier meer over vertellen. Wat er nog zit aan te komen, waar je bij kan aanhaken en wat de VVV voor jouw initiatief kan betekenen.

Vrouw in meervoud
Tevens zal Els Coppens iets vertellen over het project ‘Vrouw in Meervoud’, wat zij is gestart met Helma Michielsen en Rennie van Windt. Vanwege Corona is dit project nog niet gepresenteerd, maar dat zal binnenkort gebeuren.

Meld je vooraf aan
Vanwege de coronamaatregelen is het belangrijk om je vooraf aan te melden. Zo kan er gezorgd worden voor voldoende zitplaatsen op veilige afstand van elkaar. De Cultuuroptimisten start om 19:30 uur en het programma duurt tot 21:00 uur. Er is in het programma uiteraard ruimte om nog vragen te stellen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meld je vooraf aan via de website van Leef!

Foto – VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen