3.3 C
Deurne
vrijdag 2 december 2022
Home- DeurneCultuurparade Deurne gaat dit jaar digitaal

Cultuurparade Deurne gaat dit jaar digitaal

Dit jaar zou in september de derde Cultuurparade plaatsvinden, als aftrap van het nieuwe cultuurseizoen. Vanwege de coronacrisis, en alle maatregelen die daarbij komen kijken, heeft Leef Deurne besloten met een alternatief te komen.

Tijdens de vorige editie kon je de route, naast het volgen van de borden, ook lopen aan de hand van een app. Dit is goed ontvangen, daarom gaat Leef Deurne de Cultuurparade route dit jaar digitaal aanbieden. Via de app  kan je vanaf nu op een zelfgekozen moment de wandelroute lopen. In de app zal er informatie gedeeld worden over bijzondere locaties, in plaats van de Cultuurparadeborden, en ook worden er leuke fragmenten gedeeld. Er zal ook een flyer zijn met daarop de route, zodat je hem ook zonder de app kan lopen. Deze flyer is te vinden op diverse plekken in Deurne.

Startpunt
De wandelroute start op de markt in Deurne, voor het gemeentehuis. Op leefdeurne.nl > activiteiten > Cultuurparade vind je alle uitleg en ook een instructie over het gebruik van de app. Leef Deurne richt zich op 2021 om dan weer een echte Cultuurparade te kunnen organiseren waarbij cultuurverenigingen zich kunnen laten zien.

Foto: cultuurparade 2019

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen