8.8 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneCultuurparade in centrum Deurne

Cultuurparade in centrum Deurne

Deurne heeft een rijk cultureel verenigingsleven, niet voor niets is Deurne het Palet van De Peel. Ook is er volop erfgoed te vinden, zoals een oude boterfabriek en bierbrouwerij.

Naast veel muziekverenigingen, vind je ook theater, dans, beeldende kunst, film en andere cultuurverenigingen. Hoog tijd om hiermee kennis te maken. Daarom verzorgt Leef Deurne de eerste Cultuurparade op zondagmiddag 30 september vanaf 12:00 uur.

Om 12:00 uur wordt de Cultuurparade geopend op de markt. Vanaf dan kan je de routeboekjes ophalen bij het gemeentehuis en één of twee routes wandelen door Deurne. De routes die je kan lopen zijn route d’Ekker en route Haageind.

In het centrum vind ook de mode koopzondag plaats waar de routes ook langs komen. Om 16:45 uur is de afsluiting op het Cultuur op het Martinetplein, samen met het Cultuurcentrum Deurne.

Wil je graag iets betekenen op deze dag door te helpen als vrijwilliger, neem dan contact op met Leef cultuurcoach Maartje maartje@muziekschoolmusicas.nl of buurtsportcoach Mandy mandy.smeets@levgroep.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen