10.7 C
Deurne
donderdag 6 oktober 2022
Home- DeurneDaniël Stosic geeft startstein Week Tegen Pesten 2019

Daniël Stosic geeft startstein Week Tegen Pesten 2019

Precies om 10.00 uur op vrijdag 20 september luidde Daniël Stosic uit Deurne als ambassadeur van de Stichting Stop Pesten NU, de bel van de Alkmaarse kaasmarkt. Tegelijkertijd gaf hij hiermee het startsein voor de Week Tegen Pesten 2019 die plaatsvindt van 23 tot en met 27 september met het thema: Wees een held, met elkaar.

Het luiden van de bel is op de kaasmarkt in Alkmaar een traditie die aangeeft dat de markt kan beginnen. De Deurnese Daniël was hiervoor uitgenodigd door het college van burgemeester en wethouders van Alkmaar. Wethouder Elly Konijn-Vermaas ontving Daniël Stosic voorafgaand op het Stadhuis. Na de opening van de markt werd Daniël door twee kaasdragers rondgedragen en trakteerde hij de inwoners van Alkmaar ook nog op een korte dansvoorstelling.

Holland’s Got Talent

Daniël Stosic (13 jaar) werd vroeger veel gepest en wil andere kinderen nu inspireren en is om die reden ambassadeur samen met veel andere BN’ers. In 2015 werd Daniël Nederlands kampioen ranking en hip hop t/m 12 jaar. Hij mocht op het EK en WK Nederland vertegenwoordigen in onder andere Polen, Italië, Oostenrijk, Tsjechië. Hij werd drie keer achter elkaar Nederlands kampioen in verschillende dansstijlen en won veel battles. Het Deurnese danstalent is ook bekend van televisieprogramma Holland’s Got Talent. Foto: Facebook Daniël Stosic

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen