23.1 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneDaniel Stosic op de schaatsen bij DMG on ice

Daniel Stosic op de schaatsen bij DMG on ice

Vandaag staat DMG Radio voor de laatste keer op de ijsbaan tijdens deze editie van het Ijsfestijn en zal Daniel Stosic gaan schaatsen in ‘De Snelste van Deurne’.

Vier zaterdagen brengen de dj’s tussen 13 en 18 uur hun uitzending live vanaf de ijsbaan op de Markt in Deurne. Daarbij spelen ze onder meer het spel ‘Sneeuwballen gooien’ voor de kids waarbij leuke prijzen zijn te winnen uit de DMG Grabbelbox.

En rond 17 uur wordt de schaatswedstrijd ‘De Snelste van Deurne’ gehouden met vandaag Daniel Stosic, de Deurnese deelnemer van Holland’s got Talent. De bedoeling is dat een aantal bekende Deurnenaren in twee en een halve minuut zoveel mogelijk baantjes op en neer schaatsen van de ene kant van de ijsbaan naar de andere kant.

Op eerdere zaterdagen behaalden Koen Linders 18 baantjes, Marinus Biemans 15 baantjes en Ivan van Oosterhout 13 baantjes. Vandaag zal Daniel Stosic de schaatsen onderbinden en de strijd aan gaan. Je kunt zijn poging komen bekijken op de ijsbaan in het centrum van Deurne of beluisteren via DMG Radio 106.2 FM, Ziggo 94.4 FM of dmgdeurne.nl

Hieronder kun je de videobeelden bekijken van eerdere deelnemers aan ‘De Snelste van Deurne’.

Koen Linders

 

Ivan van Oosterhout

 

Marinus Biemans

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen