13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneDeurne heeft nieuw winkelconcept: Kadoshop22

Deurne heeft nieuw winkelconcept: Kadoshop22

In een shop-in-shop krijgen kleine ondernemers de kans hun producten en artikelen onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek. Niet iedere ondernemer heeft tegenwoordig de mogelijkheid een eigen winkelpand te huren en daarvoor is dit concept een mooie oplossing. Een ondernemer huurt een kast of een plank en kan hier zijn of haar producten verkopen.

Zo ontstaat er een gevarieerd aanbod onder 1 dak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zelfgemaakte producten, verzorgingsproducten, verschillende soorten thee, Fair Trade artikelen, chocolade, bakartikelen, kaarsen, geurproducten, kleding en nog veel meer.

Initiatiefnemers zijn Marij en Gerhard Leuwerink die met hun decoratie voor in huis of buitenshuis, gemaakt van hout of andere natuurlijke materialen al ruime ervaring hebben bij andere shop-in-shop winkels in de regio. Dat bracht ze op het idee om zelf ook een winkel te openen.

“De ruimte in het pand aan de Kerkstraat geeft ons nu zelfs de mogelijkheid om bijvoorbeeld een Kerstshow in te richten”, aldus Gerhard

Door afwisselend in de winkel mee te werken dragen de ondernemers een extra steentje bij aan de winkel en zo kunnen klanten door de deskundigen zelf geïnformeerd worden over de producten uit hun assortiment.

Kadoshop22 is gelegen aan de Kerkstraat 22 en de openingstijden zijn als volgt: dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30 uur , vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Meer informatie informatie vindt u op de website www.kadoshop22.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen