5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneDeurne in ban van bandenprikker (video)

Deurne in ban van bandenprikker (video)

Steeds meer inwoners van Deurne zijn de dupe geworden van een vooralsnog onbekende bandenprikker. Afgelopen week zijn er meer dan tien banden lekgeprikt.

Politie sluit meer meldingen niet uit
Dit gebeurde onder meer in de Zeilberg, Koolhof en Heiakker. Meer meldingen sluit de politie niet uit, omdat veel mensen op zondag later de deur uitgaan of zelfs helemaal niet. Eerder deze week werden op andere plekken in Deurne auto’s vernield of in brand gestoken.

Een overzicht van alle meldingen die bij ons bekend zijn.

Bandenprikker betrapt
Buurtbewoners betrapten zaterdagavond in de Zeilberg een verdachte, maar die wist te ontkomen. Het gaat om een blanke man van ongeveer 17 jaar met een smal postuur. De buurtbewoner wilde de man aanhouden en gaf de vandaal enkele klappen, maar de verdachte wist te ontkomen. Daarna hebben veel politieauto’s in de wijk rondgereden op zoek naar de man. Ook agenten in burger en buurtpreventieteams zochten mee, maar de verdachte werd niet meer gevonden.

Reactie burgemeester
Burgemeester Hilko Mak laat weten dat hij zich goed voor kan stellen dat bewoners zich zorgen maken en dat deze incidenten kunnen leiden tot boosheid. Hij roept Deurnenaren op extra alert te zijn en bij verdachte situaties 112 te bellen.


Reportage DMG TV

Deurne al eens eerder geteisterd door bandenprikker
Jaren geleden had Deurne ook lange tijd last van een persoon die banden lek stak. Toen werden in de wijk Koolhof meer dan 30 banden van auto’s lek gestoken. Van sommige auto’s werden zelfs alle vier de banden lekgeprikt.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen