13.9 C
dinsdag 1 oktober 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- DeurneDeurne incasseert tweede nederlaag op rij; blauwwitten onderuit tegen Chevremont (3-0)

Na het verlies in de openingswedstrijd van het seizoen tegen GSV’28 vorig weekend leed SV Deurne zondag in haar tweede duel wederom een ietwat geflatteerde nederlaag. De blauwwitten gingen op Sportpark Kaffeberg in Kerkrade onderuit tegen Chevremont met 3-0.

Wel speelde Deurne een sterke eerste helft. Met goed positiespel in een hoog tempo uitgevoerd, waardoor Chevremont met het hele team veelal met de linies kort op elkaar op eigen veld werd teruggedrongen.

Ondanks dit optische overwicht werden er echter nauwelijks kansen door de Deurnenaren afgedwongen. Ook de thuisclub wist zich nauwelijks kansen te scheppen. SV Deurne zocht, gezien het vertoonde veldoverwicht, met een gerust gevoel het kleedlokaal op.

Echter… enkele minuten na aanvang van de tweede helft sloeg de thuisclub toe. Na een verdedigingsfout zag keeper Peter Strijbosch geen kans de linker aanvaller af te stoppen (1-0). Chevremont trok zich weer meer terug in haar verdedigende stellingen. Een speelwijze die de ploeg gedegen en gedisciplineerd uitvoerde.

SV Deurne probeerde met een tweetal wissels haar aanvallende spel nieuwe impulsen te geven, maar het tegenovergestelde gebeurde. Uit een van haar schaarse uitvallen scoorde Chevremont de 2-0, na een slippertje in de SV Deurne verdediging. Even daarna miste Stefan van der Werf de kans op de aansluitingstreffer. Eigenlijk was toen de wedstrijd gespeeld. Een aanvallend onmachtig Deurne liep in de slotfase tegen nog een tegentreffer aan (3-0).