11.2 C
Deurne
zaterdag 9 december 2023
Home- DeurneDeurne klaar voor kermis

Deurne klaar voor kermis

De attracties voor de kermis werden afgelopen week opgebouwd in het centrum van Deurne, waaronder een aantal spectaculaire nieuwe attracties. Van morgen, vrijdag 16 juni, tot en met komende dinsdag kun je bijvoorbeeld een ‘ritje’ wagen in de No Limit die nog nooit eerder in Deurne heeft gestaan. Dit is een attractie met een slingerarm met een 8-persoonsgondel die op enorme hoogte over de kop rolt. Minstens zo spectaculair is de Around the World waarin je in een gigantische zweefmolen op 60 meter hoog rond vliegt.

Verder vind je de Airrace Bungee op de kermis in Deurne. Hierin word je terwijl je over de kop gaat, naar een grote hoogte geschoten. Voor de kinderen zijn er onder meer de Olifantenmolen en de Mini Cars. Rondom de kermis valt ook van alles te beleven in het centrum van Deurne. Elke dag is er op het kermisterrein bij de horecazaken muziek in de vorm van bands en dj’s.

De officiële opening van de kermis is vrijdag om 19.00 uur. Dan start het vijf dagen durende spektakel met een zogenaamde ‘ballonnendrop’. Vanaf grote hoogte wordt dan een net losgelaten met ballonnen en er zijn gratis consumptiemunten te winnen. De kermis is elke dag vanaf 13.00 tot 01.00 uur open. Op zaterdag mogen de attracties een half uur langer doordraaien, tot uiterlijk 01.30 uur. Op dinsdag 20 juni wordt de kermis afgesloten met een vuurwerkshow.

Foto’s: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen