Deurne
vrijdag 29 maart 2024
Home- DeurneDeurne wint verdiend van Schaesberg

Deurne wint verdiend van Schaesberg

Beide ploegen begonnen behoudend en voorzichtig aan de wedstrijd, die ze beide niet wilde verliezen gelet op de positie op de ranglijst .

Hoewel er voor beide ploegen wat kansen over en weer waren, was er pas in de 29e minuut opwinding aan sv Deurne zijde, toen Maarten Vos vanaf 35 meter op doel schoot , de doelman verschalkte en de bal net langs de verkeerde kant van de paal ging. De wedstrijd was begonnen en er volgde kans op kans, toch bleef het tot de rust 0-0.

Ook in het eerste kwartier na de rust kwam er geen tekening in de strijd en het was duidelijk dat de ploeg die de eerste goal zou maken , de wedstrijd zou winnen. Gelukkig was dit sv Deurne, toen in de 60e minuut een lange dieptepas van Mark Louwers bij Jan Kuipers belandde, hij controleerde de bal en rondde zeer beheerst af : 1-0 voor de thuisclub.

Eerst kwam er een goede kans voor Gregory Lammers , die net doel miste, maar in de 80e minuut was het Parfait Luwawa , die een prima pass van Harm van der Steen op waarde schatte en met met een knal in linker beneden hoek de 2-0 liet aantekenen. De wedstrijd was gespeeld en Deurne ging vrolijk verder op zoek naar meer kansen en doelpunten, die kwamen er, eerst was het Harm van der Steen , die een voorzet van Mark Kuipers prima afrondde: 3-0 en toen volgde er nog kansen op een hogere score door Thijs Matthey en opnieuw Harm, die een scherpe voorzet in de 90e minuut van Parfait net niet bereikte.