23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneDeurne Zingt Mee op carnavalsmaandag

Deurne Zingt Mee op carnavalsmaandag

Op carnavalsmaandag vindt een nieuwe editie Deurne Zingt Mee plaats in Cultuurcentrum Martien van Doorne. Ofwel voor de gelegenheid omgedoopt in Worstzicht.

Zeven jaar geleden werd het concept bedacht door Maarten van de Kerkhof samen met Karel Hendrik Michels, Josien Obers en Hanz Martens. Het evenement is elk jaar een succes. Dit jaar worden meer dan 500 bezoekers verwacht. Lokale artiesten en zangers treden op.

Het concept is vrij eenvoudig: een groep getalenteerde Deurnese muzikanten, zogenoemd PD The Next, treedt op met een repertoire dat bestaat uit een mix van pophits, feest- en carnavalsmuziek en Nederlandstalige hits. Op het scherm worden de teksten geprojecteerd en het publiek krijgt volop de gelegenheid om uit volle borst mee te zingen.

Dit jaar heeft voor PD The Next deze versie een speciale tint. Prins Sjors is namelijk de vaste drummer van de band. Vandaar dat de organisatie dit jaar heeft gekozen voor die vocalisten die allen een speciale band hebben met de Prins.  Te weten; Joost Manders, bekend van de Blues Brothers show band en winnaar van de Clash of the Coverbands in 2007. Daarnaast is Joost mede programmeur van de Royal Music Night samen met Prins Sjors.

Daarnaast treedt op Bart van Lierop, als bijna buurman van de prins en front man van Millers Inc samen met Marloes Kooter, collega muzikant bij KHD en front woman van Millers Inc. Last but not least treden als extra vocalisten op Claire Martens, dochter van de pianist van PD The Next en Erwin Boerenkamps. Erwin was front man van Party Unlimited en al vaak en een graag geziene gast op Deurne Zingt Mee. Kortom een brok aan vocale kwaliteit die de lead zullen nemen in deze grote karaoke party.

De zaal van het cultuurcentrum gaat maandagavond 12 januari om 20.00 uur open. De toegang is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen