23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneDeurnese dansers winnen eerste prijs bij finale Shell We Dance Event in...

Deurnese dansers winnen eerste prijs bij finale Shell We Dance Event in Wageningen

Met het demoteam D-Generation van DéDé Dance zijn de Deurnese dansers Daphne van Duuren, Liv van de Ven en Jill van de Ven zondag eerste geworden in de categorie freestyle bij de landelijke finale van het Shell We Dance Event in Wageningen.

De leden van DéDé Dance deden met vier demoteams mee aan de finale van de danswedstrijd in Theater De Junushoff; D-Sparkle werd zevende, D-Struction en D-Dedication eindigden beide op de vijfde plaats in hun leeftijdscategorie. Een vakjury beoordeelde de prestaties op onder andere choreografie, techniek en presentatie.

Komende tijd vinden de jaarlijkse audities plaats voor de samenstelling van vier nieuwe demoteams van de dansschool met ook een Deurnese vestiging. Hierbij proberen de honderden leerlingen een felbegeerde plek te veroveren in de demoteams die per leeftijdsgroep zijn ingedeeld.

De nieuwe teams starten in september met hun wekelijkse trainingen om in het nieuwe seizoen weer mee te kunnen doen met verschillende danswedstrijden en andere voorstellingen.

Foto: DéDé Dance

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen