11.1 C
Deurne
zaterdag 23 september 2023
Home- DeurneDeurnese ondernemers gaan boksring in voor inzamelingsactie TEJO-huis

Deurnese ondernemers gaan boksring in voor inzamelingsactie TEJO-huis

Normaal staan ze achter de kassa in hun winkel of zitten ze achter hun bureau in hun bedrijf, maar deze zomer stappen 22 Deurnese ondernemers de boksring in en nemen ze het tegen elkaar op. Met de actie willen de ondernemers geld inzamelen voor het TEJO-huis in Deurne.

Bij het evenement met de naam Gladiatoren van Deurne staan er zaterdag 9 juli elf bokspartijen op het programma waaronder drie dames- en acht herenpartijen. Voor de bokswedstrijd wordt de evenementenhal van Green Valley Estate aan de Bruggenseweg in Deurne omgetoverd tot een echte bokstempel.

Dresscode
De strijd tussen de Deurnese gladiatoren wordt gehouden in de stijl van de Roaring Twenties en heeft een verplichte dresscode voor bezoekers. Ze worden gevraagd te komen in de kledingstijl van de jaren ‘20 zoals bekend van Peaky Blinders, The Great Gatsby en Charleston.

Ringspeaker
De wedstrijd is een initiatief van Stichting Gladiatoren van Deurne en wordt gehouden met een officiële scheidsrechter en jury van de Nederlandse Boksbond. Ook zal er een professionele ringspeaker zijn die de gladiatoren aankondigt wanneer deze op spectaculaire wijze met hun eigen opkomstmuziek de ring betreden.

TEJO-huis
De deelnemende ondernemers maken zich sterk voor de jeugd van Deurne. “Samen pakken we letterlijk de handschoen op om iets waardevols voor de lokale jeugd voor elkaar te boksen”, geeft de organisatie aan. Daarom gaat de opbrengst van het evenement naar het TEJO-huis in Deurne dat er is voor alle jongeren van 10 tot en met 20 jaar, die graag in een veilige omgeving hun verhaal willen doen of geholpen willen worden.

Gladiatoren van Deurne vindt plaats bij Green Valley Estate aan de Bruggenseweg in Deurne en start zaterdag 9 juli rond 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De avond wordt afgesloten met een after-party. Meer informatie vind je op de website van Gladiatoren van Deurne.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen