7.8 C
Deurne
maandag 26 februari 2024
Home- DeurneDeurnese Ruud overmeestert man met koksmes in Engelse trein

Deurnese Ruud overmeestert man met koksmes in Engelse trein

Wat begon als een rustige vakantie, veranderde al snel in een avond vol adrenaline. Ruud van den Einden (41) uit Deurne overmeesterde vrijdagavond in een trein bij station Oxford Road in Manchester een man met een koksmes.

Op Facebook schrijft Ruud over zijn avond: “Dit is echt de meest belachelijke toevoeging aan mijn leven.” Liverpool is de bestemming van Ruud en zijn vader. Een man praat volgens de Deurnenaar al vanaf het instappen in de trein bij het vliegveld in Manchester in zichzelf. Vlakbij station Oxford Road bedreigt de man Ruud en andere passagiers met de woorden ‘I will kill you’.

‘Knife’
Ruud spreekt hem hier vervolgens op aan. De man zegt ‘I will show you something’ en haalt een koksmes van 30 tot 40 centimeter tevoorschijn. “Ik roep keihard ‘knife’ en pak zou goed als ik kan het mes van hem af. Gelukkig zit er iemand achter hem, die de man gelijk achterover trekt”, schrijft Ruud op Facebook. Het lukt de Deurnenaar om het mes door midden te breken. Samen met andere passagiers sleept Ruud de man de trein uit. Zij houden hem in bedwang tot de politie arriveert om de man mee te nemen naar het bureau.

 

Tekst: Tim van der Weerden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen