8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneDeurnese Susan Verheggen (20) in race voor nieuw koffermeisje miljoenenjacht

Deurnese Susan Verheggen (20) in race voor nieuw koffermeisje miljoenenjacht

Susan Verheggen (20) uit Deurne dingt mee om het nieuwe koffermeisje van miljoenenjacht te worden. Stemmen kan tot en met vrijdag 25 augustus 23.00 uur. De 26 kandidaten met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde.

Susan staat op dit moment in de top tien. Als ze daar nog steeds staat als de stembussen sluiten, gaat ze dus door naar de tweede ronde. Stemmen voor het nieuwe koffermeisje kan via de site van miljoenenjacht.

Jury
Die ronde bestaat uit een juryronde. De 26 kandidaten die doorgaan, worden beoordeeld door het drietal Lucia Marthas, Zoey Ivory en Fred van Leer. Marthas is onder meer choreograaf, Ivory is bekend als Miss Nederland 2016 en Van Leer is stylist. Zij kiezen samen vijf finalisten. Elk van hen gaat tijdens één van de afleveringen van miljoenenjacht dit najaar meedraaien als Koffermeisje. Na de laatste uitzending op 8 oktober kan het publiek stemmen op één van de vijf finalisten. De winnares is te zien in het volgende seizoen van het tv-programma.

Miljoenenjacht
In Miljoenenjacht maken vijfhonderd kandidaten kans om een bedrag van € 5.000.000 te winnen. Hiervoor moeten zij vragen beantwoorden, waarbij tijdens enkele voorrondes grote aantallen kandidaten afvallen. In de finale moet de finalist koffers, met een bepaalde waarde, wegspelen. De kandidaat moet telkens kiezen tussen het aannemen van een bod van de bank of doorspelen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen