8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneDeurnese verhuurbedrijven winnen award beste verhuurbedrijf

Deurnese verhuurbedrijven winnen award beste verhuurbedrijf

Partyhome Verhuur en Entertainment is samen met autoverhuur Harrie van der Putten uitgekozen tot Huurtoppers 2020. Dat is een Nederlandse award voor de beste verhuurbedrijven van Nederland. 

Eigenaar van Partyhome Verhuur en Entertainment, Bart Verhees was blij verrast; “Wie had dat nu verwacht na z’n bijzonder jaar waarin erg veel activiteiten geannuleerd werden. Ik ben blij verrast dat we wederom bij de 20 beste verhuurbedrijven van Nederland zitten. Een prachtig gebaar van de inzet van ons team, vooral tijdens deze bizarre tijd waarin er veel niet kan. En dat te bedenken dat we in 2020 eigenlijk groot wilden uitpakken met ons tienjarig bestaan. Dat zit er nu even niet in, maar dat maakt deze award een klein beetje goed.” Het is niet de eerste keer dat Partyhome deze award wint. Ook in 2018 werden ze uitgeroepen tot huurtopper. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment kun je naast springkussens alles huren voor een feestje thuis. Daarnaast hebben ze een zeer breed assortiment in entertainment, teambuilding en winkelcentrumpromotie.

Autoverhuur
Ook autoverhuurbedrijf Harrie van der Putten viel in de prijzen. Bij de autoverhuurder lieten ook hier klanten massaal positieve ervaringen achter op het platform. Bij Harrie van de Putten kun je diverse auto’s, busjes en bakwagens huren voor uiteenlopende doeleindes.

Wat is de Huurtopper Award
De Huurtopper Award is een initiatief van het online platform “huren”. Op deze website kan men eenvoudig zien welke verhuurbedrijven er in de directe regio zitten, dit met het gewenste product. Naast het vergelijken van producten heeft het platform een beoordelingssysteem zodat klanten direct ervaringen kunnen lezen.

Foto: Partyhome Bart Verhees

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen