5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneDeurnese Watervrienden huldigt jubilarissen tijdens feestavond

Deurnese Watervrienden huldigt jubilarissen tijdens feestavond

Deurnese Watervrienden hield afgelopen zaterdag bij De Reizende Man in Deurne een feestavond ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Een aantal jubilarissen werden door de zwemvereniging in het zonnetje gezet.

Annie Aarts, Henk Goorts, Betsie Jagers en Peter Maassen zijn allemaal 50 jaar lid. Wil Althuizen is al 40 jaar bij de Deurnese Watervrienden. 25 jaar lid zijn Jos Berkers, Ingrid van Duren, Jimmy Jacobs, Esther Venner, Patrick Voss en Truus Wismans. Ook werd Monique Coolen benoemd tot erelid vanwege haar fanatisme voor de vereniging.

Herinneringen ophalen
Op de feestavond kregen de jubilarissen gezelschap van zo’n 70 reünisten. Zij konden herinneringen ophalen, daarbij geholpen door een waar museum met memorabilia; van t-shirts tot badpakken en van clubbladen tot allerhande geschenken die in de loop der jaren zijn uitgereikt aan leden. Elke gast kreeg bij binnenkomst een halve foto, waarbij het de bedoeling was dat die persoon de andere helft van die foto opspoorde bij één van de andere aanwezigen. Had je een match, dan kon de foto op een fotowand geplakt worden.

Medley
Een groep Watervrienden bracht een medley ten gehore met club- en Sinterklaasliederen die in de afgelopen vijftig jaar door de leden zelf bedacht en gezongen zijn. Omdat de teksten op schermen geprojecteerd werden, kon iedereen uit volle borst meezingen. “Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagd jubileumfeest”, schrijft Deurnese Watervrienden op Facebook.

Foto: Deurnese Watervrienden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen