13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- DeurneDeurnese zoon (24) bekent doodsteken eigen moeder in Asten

Deurnese zoon (24) bekent doodsteken eigen moeder in Asten

De 24-jarige Deurnenaar die verdacht werd van de moord of doodslag op zijn eigen moeder, heeft bekend dat hij haar heeft doodgestoken. De uitwonende zoon werd vorig jaar in de nacht van 10 op 11 december rond 0.30 uur aangehouden voor een steekincident bij een woning aan de Klaproosstraat in Asten.

Woensdagochtend heeft de officier van justitie bij de rechtbank in Den Bosch bekendgemaakt dat de zoon heeft toegegeven zijn moeder te hebben gedood. De man is volgens het ED al onderzocht door een psycholoog en er zal nog verder onderzoek worden gedaan door een psychiater.

Ruzies
In december vorig jaar troffen agenten na een melding van een steekincident in de woning in Asten het levenloze lichaam van de moeder aan. Haar zoon uit Deurne bevond zich op dat moment ook in de woning en werd direct door de politie aangehouden op verdenking van vermoedelijke betrokkenheid bij het steekincident. Buurtbewoners meldden dat er regelmatig politie aan de deur kwam vanwege ruzies tussen de uitwonende zoon en andere gezinsleden.

Lees ook:

Foto: still Omroep Brabant

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen