5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneDineren bij Kerkers en Van Hout in groentetuin

Dineren bij Kerkers en Van Hout in groentetuin

Bij chefkok Jan van Hout uit Someren-Eind en boer Henk Kerkers uit Deurne kan gedineerd worden op 9, 10, 11 en 12 augustus in de groentetuin van Kerkers aan de Breemortelweg. Van Hout serveert dan vijf gangen.

Als het weer slecht is, is het diner in de boerderij. De gasten mogen tussen de gangen van het diner genieten van een rondleiding met boer Kerkers door de bijzondere groentetuin om kennis te maken met sojabonen, de ananaskers, de crosne en dergelijke. Tijdens het diner worden er tientallen groenten uit deze bijzondere groentetuin geserveerd.

Bijzonder Brabants
Dit unieke evenement vindt plaats achter de boerderij aan de Breemortelweg 21 in Deurne. Kaarten zijn te koop via bijzonderbrabants.nl.
Per avond ontvangen ze vanaf 17.30 uur maximaal 40 gasten aan twee lange tafels. 11 augustus is al uitverkocht. Het programma eindigt rond 22.30 uur. Deelname kost 69,50 euro per persoon.

Prijzen winnaars
Chef kok Van Hout is van restaurant Ons Jongens in de Boerenkamplaan in Someren-Eind. Hij werd in 2016 tweede bij de European Young Chef Award in Barcelona.
Oud-wethouder Kerkers is met zijn groentetuin leverancier van diverse topkoks, onder wie Jermaine de Rozario uit Helmond. In mei ontving Kerkers de Agrofood Pluim van de provincie Noord-Brabant omdat hij groenten van Brabantse bodem promoot.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen