11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneDMG carnavalskraker 2019: Hier moet jouw nummer aan voldoen

DMG carnavalskraker 2019: Hier moet jouw nummer aan voldoen

De inzendtermijn voor de DMG carnavalskraker 2019 is in volle gang. Juryvoorzitter Frank Aarts vertelde zaterdag in LunchTim op DMG radio waar je nummer aan moet voldoen.

‘Gewoon lekker tof’
Met de liedjescompetitie heeft DMG jaarlijks als doel om lokale carnavalsmuziek een podium te bieden. Over de inhoud van elke inzending is Frank duidelijk: “Het moet in ieder geval een liedje zijn met een carnavaleske ondertoon. Elk nummer moet gewoon lekker tof zijn.” Tot vrijdag 8 februari 19.30 uur kun je jouw carnavalskraker inzenden. Frank voegt eraan toe: “Je kraker hoeft niet per se in dit carnavalsseizoen gemaakt te zijn. Het is wel zo dat nummers die al een eerder jaar zijn ingezonden, worden uitgesloten van deelname.”

Winnaar treedt op tijdens sleuteloverdracht
Van 9 tot en met 23 februari kan er via de publiekspoll gestemd worden. In deze periode beoordeelt ook de vakjury alle nummers. Op zaterdag 2 maart wordt de winnaar van de Carnavalskraker 2019 bekendgemaakt in LunchTim tussen 13.00 en 14.00 uur. De winnaar geeft op carnavalszaterdag een optreden op de Markt tijdens de sleuteloverdracht.

Regels en inzenden
Weten aan welke regels jouw carnavalskraker moet voldoen? Meer info over de Carnavalskraker 2019 lees je hier. Jouw inzending is tot vrijdag 8 februari 2019 19.30 uur welkom via carnavalskraker@dmgdeurne.nl of via Postbus 249, 5750 AE Deurne t.a.v. DMG carnavalskraker 2019.

Meer handige info en tips voor je carnavalskraker vertelt juryvoorzitter Frank Aarts hieronder:

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen