9.4 C
Deurne
zondag 10 december 2023
Home- DeurneDMG helpt je met stemmen voor de gemeenteraad in Deurne

DMG helpt je met stemmen voor de gemeenteraad in Deurne

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in Deurne op woensdag 21 maart gaat DMG op radio en tv je helpen met stemmen. Door middel van een reeks radio-uitzendingen gaat DMG de komende vier woensdagavonden alle zeven lijsttrekkers aan je voorstellen en je helpen bij het maken van de voor jou beste keuze bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Op woensdag 14 februari van 19 tot 20 uur start de serie radio-uitzendingen onder de naam ‘Deurne Kiest’ met de eerste twee gasten Frank van Tilburg van Transparant Deurne en Carly Arts van Progressief Akkoord/Groen Links. Beiden krijgen een half uur de tijd om aan de kiezer duidelijk te maken waar hun partij voor staat en waarom je op hen zou moeten stemmen.

De tweede uitzending van Deurne Kiest op woensdag 21 februari worden Marnix Schlosser van de VVD en Helm Verhees van Deurne Nu ontvangen om hun partijprogramma toe te lichten. De woensdag er op doen Nick Thijssen van de PvdA en Marinus Biemans van Doe! hetzelfde voor hun partijen en tot slot is op woensdag 7 maart Leo Cuijpers van het CDA te gast om zijn programma over te brengen aan de kiezer. Aansluitend volgt in die aflevering een samenvatting van de eerdere gasten.

Op woensdagavond 14 maart kun je ook meeluisteren naar het live-debat tussen de verschillende lijsttrekkers in Liessel en op de verkiezingsavond zelf, woensdag 21 maart hoor je alle uitslagen en de reacties als eerste bij DMG en kun je de avond in het Cultuur Centrum Deurne live meebeleven via het Youtube-kanaal van DMG TV.

DMG Radio is te beluisteren op 106.2 FM, Ziggo kabel 94.4 FM en dmgdeurne.nl, DMG TV is te bekijken via dmgdeurne.tv

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen