Nieuws uit de Regio

DMG Radio neemt je mee terug naar de jaren ’80 en ’90 met Flashback Friday

De tijd dat je nog boodschappen deed in winkelcentrum de Martinet en je je favoriete muziek haalde bij de Muziekfontein of het Muziekpaleis. Op tv keek je naar series als de A-Team, Dallas, The Fresh Prince of Bel Air en Miami Vice en op je spelcomputer speelde je Super Mario of Tetris. Elke vrijdagavond neemt DMG Radio je van 19.00 tot 24.00 uur terug naar de 80’s en 90’s.

De muziek en het gevoel van de jaren 80 en 90 herleven in het DMG-radioprogramma Flashback Friday met bekende hits en artiesten als Madonna, Phil Collins, Michael Jackson, U2 en Bryan Adams maar ook de nummers die je nooit meer hoort op de radio maar die je meteen weer meezingt als je ze hoort. Ken je The Scatman nog? En When will I be famous van Bros? Alle leuke muziek van toen hoor je elke vrijdagavond in dit vijf uur durende programma.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Deze website gebruikt cookies om u de beste ervaring te geven. Ga akkoord door op 'Accepteer cookies' te klikken.