18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneDrie dagen livemuziek in een nieuw jasje bij Walhalla Zomerfeesten

Drie dagen livemuziek in een nieuw jasje bij Walhalla Zomerfeesten

Nog een nachtje slapen en je kunt weer los bij de Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli in Deurne. Dit jaar heeft het muziekfestival een nieuwe terrein-indeling en ook de aankleding rondom het evenement is vernieuwd. Daarnaast is het dit jaar de jubileumeditie van de Zomerfeesten, het festival wordt deze keer voor de vijfenveertigste keer gehouden.

Zo is er op zondag een speciale middag voor kinderen en hun families en is er een springkussen waarop de kids zich kunnen vermaken. Ook is er voor de liefhebbers tijdens de muziekoptredens speciaal-bier verkrijgbaar.

Meezingers

Op vrijdagavond 19 juli wordt feestelijk gestart met de meezingers van Abba Fever en Lucky Nine. Zaterdagmiddag is er het Ad Frantzen softbaltoernooi en die dag zijn er optredens van Mongoose, Bon Scotch, Musest en coverband Rondje Doe Maar.

Parkeren

Op zondag 21 juli worden de Walhalla Zomerfeesten afgesloten met de bands Red Hippo, Lokotov Mocktail, Check, Vito, RHEA, Black Leather Jacket en Three Little Clouds. Parkeren kan onder meer op de parkeerplaats aan het Haageind of bij het Elkerliek ziekenhuis Deurne aan de Dunantweg.

Dinghuis

Door de voorbereidingen van het muziekweekend zijn er bij het Dinghuis aangepaste openingstijden. Vrijdag en zaterdag zijn de openingstijden van 12.00 uur tot 17.00 uur, zondag is het Dinghuis de hele dag gesloten.

Livestream

Via de livestream kun je tijdens het festival meekijken en ook de opbouw van het festival meebeleven.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen