11.8 C
Deurne
maandag 26 september 2022
Home- DeurneDrie minderjarigen krijgen winkelverbod

Drie minderjarigen krijgen winkelverbod

Drie minderjarigen zijn voor de periode van één jaar niet welkom in de supermarkt van Albert Heijn aan de Wolfsberg in Deurne. Zij worden ervan verdacht afgelopen dinsdag een diefstal te hebben gepleegd in de winkel.

Volgens de politie werd één van de jongeren al een tijdje door het personeel van de supermarkt in de gaten gehouden vanwege ‘opvallend winkelgedrag’. “Aangezien de daadwerkelijke diefstal niet op beeld staat, worden ze wel verdacht en komen ze niet onder een winkelverbod uit”, schrijft wijkagent Luc Dirckx op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

3 minderjarige jongeren mogen 1 jaar de @albertheijn #Deurne niet meer betreden omdat ze verdacht worden van winkeldiefstal op dinsdag 9 juni 1 van die jongeren werd al een tijdje door personeel in de gaten gehouden ivm opvallend winkelgedrag. In gesprek met de manager op 10 juni vroeg hij mij of ik de jongeren herkende. Bij het verlaten van de winkel trof ik deze jongeren bij toeval aan en nam 2 van de jongeren mee naar kantoor van de winkel. Aangezien de daadwerkelijke diefstal niet op beeld staat worden ze wel verdacht van de diefstal en komen ze niet onder een winkel verbod uit. Ben dus gewaarschuwd, camera’s hangen zichtbaar en onzichtbaar. Wordt je gepakt ben je nat. Mocht je het nog niet weten…… diefstal is strafbaar en als je een verklaring van goed gedrag nodig hebt voor bijvoorbeeld je stage…… Vul maar in. #Deurne #0493 #wijkagent #wijkagentdeurne #politiedeurne #politiepeelland #winkeldiefstal #AH #winkelverbod Foto by Acurity

Een bericht gedeeld door Luc Dirckx (@wijkagent_lucdirckx) op

Foto: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen