17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneDrie omroepen maken samen 21 uur Kennedymars Radio

Drie omroepen maken samen 21 uur Kennedymars Radio

Net als in 2018 loopt de route van de Kennedymars dit jaar niet alleen door de gemeenten Someren en Asten maar ook over grondgebied van Deurne en Helmond. Dat is voor de drie lokale omroepen van die gemeenten aanleiding om een gezamenlijk programma te maken tijdens de Kennedymars dat te horen is op Siris Radio, DMG Radio en Omroep Helmond.

Dit is de tweede keer dat de omroepen samenwerken tijdens dit evenement onder de naam Kennedymars Radio. De uitzending start op zaterdag 6 juli om 19.00 uur en duurt tot zondag 7 juli om 16.00 uur. Presentatoren, verslaggevers en andere medewerkers werken 21 uur lang samen aan de live-uitzending met informatie, reportages en interviews die te maken hebben met de Kennedymars. Een aantal verslaggevers loopt ook mee met de deelnemers en peilen de sfeer op het parcours.

Presentatoren

Vanuit DMG zullen presentatoren Robin Senders, Ramon van Hoek en Ronald de Cortie meewerken aan de live-uitzending van Kennedymars Radio. Senders start de marathon-uitzending van 19.00 tot 23.00 uur. Van Hoek is te horen op zondagochtend van 7.00 tot 10.00 uur, waarna De Cortie het stokje van hem overneemt tussen 10.00 en 12.00 uur. De andere uren worden gepresenteerd door medewerkers van Siris en Omroep Helmond. Robin Senders presenteert bij DMG op zaterdagmiddag ook het programma Middagmaatjes, Ramon van Hoek op diezelfde dag de radioshow Ramon on Air. Ronald de Cortie hoor je bij DMG elke maandag- en dinsdagavond met Ronald Late Night. DMG Radio kun je beluisteren via 106.2 FM, Ziggo 94.4 en via Tunein of de DMG-app.

Eersten

De Kennedymars start op zaterdag 6 juli om 20.00 uur en gaat via Asten en Ommel richting Vlierden waar de lopers tussen 21.00 en 21.45 uur de gemeente Deurne binnenkomen. Via de bedrijventerreinen de Grote Bottel en de Kleine Bottel gaan de wandelaars via de Hellemanstraat richting het centrum van Deurne waar de eersten rond 21.45 uur worden verwacht.

Finish

Daarna gaat de route via Helmond centrum, Brandevoort, Mierlo en Lierop terug richting Someren-Heide en Someren-Eind. De finish is in het centrum van Someren waar de lopers tussen 05.00 en 16.00 uur zullen binnenkomen.

Bekijk hier onder de route van de Kennedymars 2019

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen