20.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneDrukte op de ijsbaan in Deurne tijdens Ijsfestijn

Drukte op de ijsbaan in Deurne tijdens Ijsfestijn

De tweede zaterdag van het Ijsfestijn trok weer veel schaats-enthousiastelingen. Maar ook om de baan heen was het druk met bezoekers die kwamen kijken en luisteren naar onder meer een optreden van Skoor. Een club van mensen met één gezamenlijke passie, zingen. Ze brachten verschillende liederen ten gehore van klassiek tot populair met als thema Kerstmis.

Op de baan was DMG Radio aanwezig met live radio-uitzendingen onder de naam DMG on ice. Tijdens de programma’s werden spelletjes gespeeld met en voor de kids en werd een nieuwe rit geschaatst van de wedstrijd ‘De Snelste van Deurne’ waarin bekende Deurnenaren tegen elkaar schaatsen. Vorige week zaterdag  behaalde Koen Linders (Jongleur en jurylid Deurne’s Got Talent) 18 baantjes. Deze week had Ivan van Oosterhout (Vorst van C.V. De Peelstrekels) het er een stuk moelijker mee en moest het houden op maximaal 13 baantjes. Komende week staat Marinus Biemans (Wethouder Gemeente Deurne) op het ijs om de strijd aan te gaan en op 6 januari zal Sem Rooijakkers (Zangeres) de schaatsen aantrekken om ten strijde te trekken voor de titel ‘De Snelste van Deurne’.

Tijdens de live-uitzendingen van DMG Radio werd ook de wekelijkse prijs uitgereikt waarmee je een week gratis kunt schaatsten; het Week-Passe-Partout en de kinderen die mee speelden met ‘De Sneeuwballenstrijd’ mochten een greep doen in de DMG-Grabbel Box.

Ook komende zaterdag 30 januari is er van 9 tot 18 uur weer DMG on ice met alle info over het IJsfestijn. En van 13 tot 18 uur vind je de dj’s weer live op het ijs met de hits en heel veel prijzen om te winnen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen