7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- DeurneE-books lezen met e-reader van de Bibliotheek

E-books lezen met e-reader van de Bibliotheek

Bibliotheek Helmond-Peel heeft al geruime tijd meer dan 10.000 e-books in haar collectie. Van literaire romans, thrillers, waargebeurde verhalen tot kinderboeken of poëzie. Nu is het ook mogelijk om met korting een e-reader bij de bibliotheek aan te schaffen.

De nieuwe versie Icarus e-reader met lederen beschermhoes is verkrijgbaar voor € 99,- (normale winkelwaarde € 159,-). Deze aanbieding geldt in combinatie met een 3-jarig Zorgeloos lenen abonnement.

Op de Icarus e-reader is de Bibliotheek e-books app al geïnstalleerd. Het is dus heel makkelijk om de leukste e-books te kiezen: gratis bij het Zorgeloos lenen abonnement. Op de Illumina e-reader kunnen via Google PlayStore ook andere apps gezet worden, zoals bijvoorbeeld Eindhovens Dagblad Krant, Tijdschrift.nl of andere leesapps.

Digitale hulp
De bibliotheek Helmond-Peel biedt ook gratis digitale hulp. Op alle 4 vestigingen is er een wekelijks spreekuur waar klanten met digitale vragen kunnen binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig. In de Bibliotheek Helmond is er zelfs 4x per week spreekuur op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen