18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneEen kijkje achter de schermen van DMG met Liesbeth van Veghel

Een kijkje achter de schermen van DMG met Liesbeth van Veghel

In een serie interviews geven we je een kijkje achter de schermen bij DMG. Hiermee krijg je een beter beeld van hoeveel tijd er door de vrijwilligers wordt gestoken in het maken van alle mediaproducten van de lokale omroep en hoe belangrijk het is dat je op DMG stemt bij de Clubkas Campagne.

Vandaag leggen we de 10 vragen voor aan Liesbeth van Veghel die verantwoordelijk is voor de acquisitie bij DMG.

Wie ben je?

“Mijn naam is Liesbeth van Veghel en ik woon ondertussen al 42 jaar met veel plezier in Deurne.”

Waarom is het volgens jou belangrijk dat mensen op DMG stemmen bij de Clubkas Campagne?

“Omdat we het geld heel hard nodig hebben om professioneel te kunnen uitzenden. Veel mensen staan er niet bij stil dat we gewoon een vrijwilligersorganisatie zijn en toch een boel vaste lasten hebben. Alle hulp is dus welkom! Of het nou is op een financiële manier of door jezelf in te zetten als vrijwilliger, we zijn blij met alles wat DMG beter en groter kan maken!”

Wat doe je allemaal bij DMG als vrijwilliger?

“Ojee, dat is best veel maar de hoofdzaak is de acquisitie. Hier heb ik in de afgelopen jaren een heel fijn en leuk contact opgebouwd. Veel van deze contacten dragen DMG een warm hart toe. Verder zorg ik voor inkoop van DMG kleding, heb contacten met de mensen op de werkvloer, voor lunchpakketten zorgen en er zijn op locatie uitzendingen.”

Hoeveel tijd steek je per week in het vrijwilligerswerk voor DMG?

“Pfff dat is moeilijk te zeggen, ligt er een beetje aan hoe het loopt per week. In de zomer is het soms wat rustiger maar de rest van het jaar kan het soms wel oplopen tot 30 uur per week maar dat vind ik niet erg.”

Wanneer ben je bij DMG aan de slag gegaan en waarom heb je gekozen om je juist voor DMG als vrijwilliger in te zetten?

“Zo’n kleine 7 jaar geleden. Na de eerste vergadering haakte ik in eerste instantie af omdat ik in een heel andere richting zat. Het leek in het begin dat ik niks voor DMG zou kunnen betekenen maar in de loop van de jaren ben ik er in gegroeid en is DMG ook professioneler geworden. En dat is een mooie ontwikkeling want ik doe nu iets wat ik leuk vind om te doen en wat tegelijkertijd DMG helpt!”

Wat is het leukste dat je bij DMG tot nu toe hebt meegemaakt?

“Het leukste???? Geen idee, er waren veel leuke dingen, de contacten met de jongens op de werkvloer, de locatie uitzendingen, de klanten die zeggen als ik ze bel voor verlenging van de advertentie: ‘zet de commercial maar in, als je maar wel koffie komt drinken.’ Dat maakt het echt leuk!”

Wat moeten mensen weten over DMG waar je van denkt dat ze dat nu misschien nog niet weten?

“Dat wij met z’n allen heel veel werk verrichten om DMG steeds professioneler te maken en een  goed en eerlijk contact met onze adverteerders onderhouden om onze omroep financieel gezond te houden. Adverteren op DMG werkt! Dat zeggen we niet alleen om adverteerders binnen te halen maar ook omdat we weten dat we de organisaties en ondernemers in Deurne daarmee verder kunnen helpen.”

Wat zijn jouw ideeën voor de toekomst bij DMG en wat is jouw rol daar in?

“Alles kan altijd beter en daar moeten we als DMG club met z’n allen aan blijven werken! En dat gaan we ook doen met nieuwe manieren om de kijkers, lezer en luisteraars van DMG nog beter te voorzien van alle informatie en entertainment in de gemeente Deurne.”

Wat doe je verder nog in het dagelijks leven?

“Teveel om op te noemen maar o.a. houd ik van kunst en vind onze lokale kunst heel belangrijk om die in stand te houden.”

Wanneer kunnen we iets van jou horen, zien of lezen bij DMG?

“Als verkoop- en acquisitiemedewerker heb je natuurlijk geen eigen programma op de radio of tv. Je kunt me overal in de gemeente Deurne en zelfs daarbuiten tegen komen als ik op bezoek ga bij mogelijke adverteerders voor DMG. En als je een commercial op de radio hoort of een internetbanner ziet op de site van DMG, dat is mijn werk…dat is wat ik graag doe als vrijwilliger bij DMG. En als je ook interesse hebt om te adverteren, kijk dan eens op de pagina met alle informatie over adverteren bij DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen