14.5 C
Deurne
zondag 14 april 2024
Home- DeurneElectro van Hoof bundelt krachten met Hoppenbrouwers Techniek in Deurne

Electro van Hoof bundelt krachten met Hoppenbrouwers Techniek in Deurne

dinsdag 7 februari 2017

Martien van Hoof, directeur bij Electro van Hoof; “Als ondernemer kijk ik continu naar de toekomst, waar kunnen we ons verder ontwikkelen en waar kunnen we nog leren, niet alleen als bedrijf maar ook als individu. Als zelfstandig ondernemer sta je er vaak alleen voor en soms moet je keuzes durven maken om zowel zakelijk als persoonlijk verder te kunnen groeien. Deze visie zorgde ervoor dat ik op zoek ging naar een overnamepartner die de toekomst voor mijn medewerkers en klanten kan waarborgen. Hoppenbrouwers Techniek (voorheen EVB) is de partij waaronder wij vanaf 1 maart 2017 verder zullen gaan. Voor mij een logische keuze omdat ze aan beide wensen voldoen.”

Jos van Bussel, vestigingsdirecteur Hoppenbrouwers Deurne; “Martien van Hoof heeft al een lange historie in de elektrotechnische branche. Onze overeenkomst is dat we de regionale markt in Deurne/Helmond goed kennen en lokale binding belangrijk vinden. Daarbij staan medewerkers op één en krijgen zij de kans zich verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. We zien Martien en de medewerkers van Electro van Hoof als mooie toevoeging binnen onze organisatie waardoor we onze positie in de utiliteitsmarkt samen kunnen gaan versterken.”
Martien van Hoof: “Ik treed als projectleider in dienst bij Hoppenbrouwers Techniek in Deurne en blijf het vaste aanspreekpunt voor de huidige relaties. Samen met de medewerkers van Electro van Hoof vormen we een mooi team binnen Hoppenbrouwers. Ik zie kansen voor medewerkers om door te groeien en heb veel zin om deze uitdaging aan te gaan.”
Hoppenbrouwers Techniek in Deurne is één van de drie vestigingen van Hoppenbrouwers Techniek B.V. De medewerkers staan er op nummer één, tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is de filosofie. Deze vestiging focust zich regionaal met vier teams op service-, utiliteits- en industrieprojecten waarbij panelenbouw een belangrijk specialisme is. Met Van Hoof als extra utiliteitsteam is Hoppenbrouwers in de regio Deurne/Helmond sterker vertegenwoordigd en staan we klaar voor projecten in scholen, kantoren, gemeentelijke-, zorg- en overheidsinstellingen. Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen