11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneErnst Jansz presenteert biografische roman 'De Neerkant'

Ernst Jansz presenteert biografische roman ‘De Neerkant’

Ernst Jansz brengt dit jaar een biografische roman uit. Het boek bestaat uit een verzameling herinneringen uit onder meer de hippietijd en zijn leven met de bands CCC Inc. en Doe Maar. De presentatie van ‘De Neerkant’ vindt plaats op 13 oktober bij Beauforthuis in Austerlitz.

De biografische roman ‘De Neerkant’ van Ernst Jansz sluit naadloos aan op zijn boek Molenbeekstraat dat in 2006 is uitgekomen. In het boek worden herinneringen beschreven uit de roerige jaren zeventig, de hippietijd, vanaf het commune-leven met CCC Inc. op de boerderij, tot en met de eerste jaren van Doe Maar van 1978 tot 1980.

Dit alles met vele foto’s in zwartwit en kleur over het leven in de muziek met alles erop en eraan: liedjes en liefjes, vrienden en toch ook de eenzaamheid.

Zoals alle boeken van Ernst Jansz bevat ook ‘De Neerkant’ een gelijknamige CD met achttien, voor het overgrote deel, nieuwe nummers. Als bonus voor de boekuitgave is exclusief ‘De eerste demo’ toegevoegd. Dat is een cd met twaalf Doe Maar-nummers uit 1978 waarvan zes niet eerder op plaat zijn verschenen.

‘De Neerkant’ verschijnt in het jaar dat CCC Inc. 50 jaar bestaat en waarin Ernst Jansz 50 jaar muzikant is.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen