18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneFancy Fair basisschool d’n Heiakker voor goed doel

Fancy Fair basisschool d’n Heiakker voor goed doel

Op basisschool d’n Heiakker zal vrijdag 18 mei, van 17.00 uur tot 20.00 uur, een heuse Fancy Fair plaatsvinden. Omdat Peter Arts dit jaar met pensioen zal gaan wil de school groots afscheid van hem nemen.

Peter heeft de afgelopen 26 jaar op d’n Heiakker gewerkt en is inmiddels al 44  jaar werkzaam in het onderwijs. Lang stond hij voor de klas en later werkte hij met groepen kinderen of met kinderen individueel. Ook stond hij altijd klaar voor allerlei andere taken rondom school, de tuin, het oud papier, sjouwen en ga zo maar door, niets was te veel. Ze zijn hem daar erg dankbaar voor.

Om dit afscheid goed te vieren organiseert de werkgroep een Fancy Fair.  Een Fancy Fair met allerlei binnen en buiten activiteiten. Er kunnen spellen gespeeld worden, er is een beauty hoek, er kunnen prijsjes gewonnen worden bij de bingo en het touwtrekken en blikgooien, er zal een politie auto aanwezig zijn en natuurlijk is er ook muziek en iets te eten en drinken. Deze avond is er ook een kindermarkt waar speelgoed en leesboeken voor kinderen gekocht kunnen worden.  Ook is er een grote loterij met mooie prijzen.

De gehele opbrengst van deze Fancy Fair gaat naar Stichting Asleighs Place South Africa. Dit doel is door Peter gekozen omdat hij in 2012 geholpen heeft in dit weeshuis van zijn schoonzus.

Iedereen is van harte welkom op deze Fancy Fair.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen