17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- VlierdenFeesten midden in de mais; Popcorn Festival in Vlierden volledig uitverkocht

Feesten midden in de mais; Popcorn Festival in Vlierden volledig uitverkocht

Waar maanden lang de mais heeft gegroeid, is in Vlierden aan de Hoge zijdeweg dit weekend plaatsgemaakt voor een heus festivalterrein. Bezoekers kunnen zaterdag helemaal losgaan in de open lucht op een maisveld bij het Popcorn Festival in de Mais met bekende dj’s en artiesten als Craniax, Bootyloverzz, Soundsystem, The Next Dj Team, Wumderbar, Brocco en Sympthom.

Zaterdagochtend is de vriendengroep die het festival organiseert in de stromende regen nog druk bezig met de laatste voorbereidingen. “Ik hoop dat het vanmiddag wel wat opklaart en het droog wordt maar we gaan er sowieso een knalfeest van maken”, zegt Bas Leesberg van de organisatie.

Veel mais
Hij heeft samen met een aantal vrienden het evenement bedacht en opgezet. “Omdat er rondom Vlierden veel mais wordt verbouwd, leek het ons leuk om een festival te organiseren dat daar mee te maken heeft. Bovendien doen we de dan ook de tekst eer aan die boven de plaatsnaambordjes van Vlierden is te lezen: Dorp vol actie.”

Belangrijkste ingrediënt
De vriendengroep hoefde niet lang na te denken over de naam van het festival. “Het feest vindt plaats in een maisveld aan de Hoge zijdeweg in Vlierden en mais is het belangrijkste ingrediënt van popcorn; dus zo werd het Popcorn Festival in de Mais geboren”, legt Leesberg uit.

‘Onze eigen Brocco’
Bij het evenement in Vlierden treden zaterdag van 15.00 uur tot 24.00 uur in totaal 9 dj’s en artiesten op. Het Popcorn Festival is volledig uitverkocht en aan de ingang worden geen kaarten meer verkocht. “Dat ging best snel”, zegt Bas Leesberg. “Maar we hebben ook een hele vette line-up met een mix van aanstormend dj-talent, grote namen en lokale dj’s zoals The Next Dj Team uit Someren die ook bij Zum Schluss en KOZ Festival de boel helemaal op z’n kop hebben gezet. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook ViVaH die al eerder op Wish Outdoor en de Walhalla Zomerfeesten schitterde en de trots van Milheeze, Craniax is er ook bij. Maar er zijn nog zoveel meer andere geweldige dj’s zoals onze eigen Brocco uit Vlierden, het is eigenlijk gewoon te veel om op te noemen.”

Popcorn Festival in de Mais vindt plaats in het maisveld aan de Hoge zijdeweg bij de voetbalvereniging in Vlierden en start om 15.00 uur.

Check hieronder de volledige line-up.

  • 15.00 – 16.00 VIVAH
  • 16.00 – 17.00 LA PLACER
  • 17.00 – 18.00 BOOTYLOVERZZ & SOUNDSYSTEM
  • 18.00 – 19.00 WUMDERBAR
  • 19.00 – 20.00 SYMPTHOM
  • 20.00 – 21.30 THE NEXT DJ TEAM
  • 21.30 – 22.30 BROCCO
  • 22.30 – 23.30 CRANIAX
- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen