5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneFinale Deurne's Got Talent belooft spektakel te worden

Finale Deurne’s Got Talent belooft spektakel te worden

Het belooft een spektakel te worden, de finale van Deurne’s Got Talent. Zondagmiddag, tijdens de Nacht van het Witte Doek, strijden tien finalisten in de grote zaal van het Cultuurcentrum om de winst.

In juni deden zeventien deelnemers auditie tijdens de voorrondes in de Harmoniezaal in het Cultuurcentrum. Tien van hen wisten een finaleplek te bemachtigen. Die auditieronde bestond uit de categorieën basisschool en middelbare school.

De tien finalisten die zondag tegen elkaar om de winst strijden zijn:
– Linn van den Munckhof (piano)
– Senna van Oeffel (zang)
– Stacy, Jaidy, Tessa en Ize (majoretten)
– Marieke Kanters (zang en gitaar)
– Eva van Asten (ballet)
– QED & 3xL (dans)
– Nick Willemse (yoyo)
– Bas van de Kerkhof (jongleren)
– Daan, Nino, Max, Daan, Tijn, Joost en Mart (acrobatiek)
– Zoëy, Mauke en Maartje (zang)

De jury bestaat uit Koen Linders, Hanneke Kuunders en Miranda Habraken. Zij staan zondag voor de moeilijke opgave om uit al het talent te bepalen wie er wint. De acts zijn zeer gevarieerd en bestaan onder meer uit zang, dans, acrobatiek en jongleren.

Deurne’s Got Talent wordt gepresenteerd door Jochem van Gelder en DMG-DJ Tim van der Weerden.

Special guests zijn Daniel Stosic (finalist van Holland’s Got Talent) en Guusje Schuit van het Junior Songfestival. Zij zullen een gastoptreden doen.

De finale vindt zondagmiddag plaats in het Cultuurcentrum en begint om 13.30 uur. Het thema van de Deurnese talentenjacht is dit jaar film, omdat de finale wordt gehouden tijdens het weekend van de Nacht van het Witte Doek. De opbrengst van de ticketverkoop gaat volledig naar stichting Energy4All, dat het aantal kinderen met stofwisselingsziekten terug wil dringen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen