11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneFinalisten Deurne's Got Talent bekend

Finalisten Deurne’s Got Talent bekend

De finalisten van Deurne’s Got Talent zijn bekend. Zondag deden zeventien deelnemers auditie tijdens de voorrondes in de Harmoniezaal in het Cultuurcentrum. Tien van hen strijden op 27 augustus in de finale in de grote zaal van het CCD om de winst.

De voorronde van Deurne’s Got Talent bestond uit twee groepen. Zondagochtend kwamen de basisschoolleerlingen aan de beurt en ’s middags mochten de middelbare scholieren auditie doen. De deelnemers zorgden voor een gevarieerd programma van zang, dans, acrobatiek, rap en jongleren.

Juryleden Koen Linders, Hanneke Kuunders en Miranda Habraken waren enthousiast over het niveau van de deelnemers. “Het niveau lag vandaag echt heel hoog en dat maakte het voor ons lastig om een keuze te maken wie er doorgaan naar de finale.”

Bas van de Kerkhof kreeg het hele publiek mee met zijn jongleeract. Hij maakte daarbij gebruik van lichtgevende kegels. DMG-DJ en Deurne’s Got Talent- presentator Tim van der Weerden: “Wow, Bas! Ik was van de eerste tot de laatste seconde geboeid.” Jurylid Koen Linders sloot zich daarbij aan. “Precies wat Tim zegt. Je had mij en de rest van de zaal helemaal van het begin tot het eind.” Ook Eva van Asten maakte veel indruk met haar balletuitvoering van ‘de stervende zwaan’. Jurylid Miranda Habraken: “Het is echt heel knap wat je hier neerzet. Wat moet ik erover zeggen. Ik kan alleen maar een staande ovatie geven.” De drie majorettes Stacy, Tessa en Ize voerden de natuurfilm ‘van rups tot vlinder op’ en stelden hiermee een plek in de finale veilig. Ize: “Eigenlijk zijn we met zijn vieren, maar Jaidy kon er vandaag helaas niet bij zijn. Met de finale is ze er wel bij en zullen we nog beter ons best doen.” De jongens Daan, Nino, Max, Daan, Tijn, Joost en Mart zorgden voor veel spektakel met onder andere het fietsen op eenwielers. Jurylid Hanneke Kuunders: “Ik ben nog even aan het bijkomen. Jullie hebben goed gebruik gemaakt van de hele zaal. Er gebeurde overal wat.”

Finale
De tien talenten die door zijn naar de finale van Deurne’s Got Talent 2017:

– Linn van den Munckhof (piano)
– Senna van Oeffel (zang)
– Stacy, Jaidy, Tessa en Ize (majoretten)
– Marieke Kanters (zang en gitaar)
– Eva van Asten (ballet)
– QED & 3xL (dans)
– Nick Willemse (yoyo)
– Bas van de Kerkhof (jongleren)
– Daan, Nino, Max, Daan, Tijn, Joost en Mart (acrobatiek)
– Zoëy, Mauke en Maartje (zang)

De finale van Deurne’s Got Talent vindt op 27 augustus plaats in het Cultuurcentrum in Deurne. Het thema van de Deurnese talentenjacht is dit jaar film. De finale wordt gehouden tijdens het weekend van de Nacht van het Witte Doek.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen