5.4 C
Deurne
zondag 21 april 2024
Home- DeurneMedewerkers belastingdienst Oost Brabant komen WOZ-waarde controleren

Medewerkers belastingdienst Oost Brabant komen WOZ-waarde controleren

De Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) voert in de komende maanden controles op straat uit. Dit betekent dat Deurnenaren een medewerker van de BSOB door de straat kunnen zien rijden in deze tijd. De medewerkers van BSOB rijden rond en voeren controles uit. Zij bekijken woningen vanaf de straat en controleren of de gegevens in de WOZ-administratie van de BSOB kloppen.

Bewoners merken hier in principe niets van. De BSOB-medewerkers kunnen en zullen zich altijd legitimeren als iemand daarom vraagt. De fiscus wil controleren of de gegevens in onze WOZ-administratie correct zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan kan dat leiden tot een onjuiste WOZ-waarde.

Samen de belastingen
Heeft u vragen over deze controles? Bel BSOB, zij zijn bereikbaar op 088 – 551 00 00 of ga naar hun website www.bs-ob.nl. De BSOB is een samenwerkingsverband tussen waterschap Aa en Maas en elf Brabantse gemeenten: Asten, Bernheze, Boekel, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Landerd, Oss, Sint Anthonis, Someren en Uden. Zij doen samen de gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen