12.9 C
Deurne
zondag 25 september 2022
Home– Radio NieuwsFit blijven en een lekkere lunch winnen met LunchTim op DMG Radio

Fit blijven en een lekkere lunch winnen met LunchTim op DMG Radio

Krokodillen in de bossen net aan de andere kant van de grens met Limburg, een wethouder die bedreigd wordt en een vrouw die een dinosaurusskelet vindt in het Zandbos. Wat is nou echt gebeurd en wat niet? Dat is de vraag die Tim van der Weerden je elke zaterdag stelt in ‘Broodje Aap’. Hij vertelt je een opmerkelijk verhaal en aan jou de taak om te raden of het echt gebeurd is of dat het fake nieuws is en dus een broodje-aap-verhaal. Als beloning voor het goede antwoord win je een lekkere lunch van Daily Deurne.

Wat moet je doen? Luister elke zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur naar LunchTim op DMG Radio en app je antwoord naar 06-1 66 55 77 3 na je het verhaal hebt gehoord. Heb je het goede antwoord gegeven? Dan belt Tim je terug en win je die heerlijke lunch!

Ook vertelt Tim komende zaterdag samen met fitcoach Bianca Teuwsen hoe je van die corona- en zomerkilo’s af komt en hoe je gezond blijft in het najaar.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen