16.7 C
Deurne
vrijdag 7 oktober 2022
Home- DeurneGemeente, bedrijfsadviseurs en bank verzorgen ondernemerswebinair met coronamaatregelen

Gemeente, bedrijfsadviseurs en bank verzorgen ondernemerswebinair met coronamaatregelen

Gemeente Deurne, Flynth bedrijfsadviseurs en Rabobank Peelland Zuid houden, op donderdag 16 april, een webinair speciaal voor ondernemers, om hen te adviseren over de coronamaatregelen.

De pandemie raakt de wereldeconomie en daarmee ook de ondernemer. De maatregelen omtrent het coronavirus zijn voor veel ondernemers ingrijpend. Zij zijn ook in slechts een paar weken tijd in een surreële wereld beland. Een nieuwe wereld die voor iedereen grote consequenties heeft en nogal wat onzekerheid met zich meebrengt. Daarom houden de drie partijen donderdag een ondernemerswebinar waarin mogelijke coronamaatregelen worden toegelicht.

Tijd en inloggen

Het ondernemerswebinar vindt plaats van 16.30 tot 17.30 uur. Ondernemers hoeven zich niet aan te melden maar kunnen direct deelnemen via deze button.

Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen

Namens gemeente Deurne informeren wethouder Marinus Biemans en wethouder Marnix Schlosser de deelnemers over de landelijke en lokale steunmaatregelen vanuit de overheid.

Laury Nelemans, bedrijfsadviseur bij Flynth praat de deelnemers bij over de Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (TNOW), de Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS), het uitbrengen van de jaarrekening en de mogelijkheden voor het vragen van uitstel van belastingen.

Accountmanager Peter Joosten legt uit hoe dit moet worden aangepakt. Financieel Adviseur Thijs van Pareren adviseert over de mogelijkheden omtrent hypotheekverplichtingen en bespreekt de mogelijkheden van een hypotheekcheck.

Foto: Pikrepo

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen