2.6 C
Deurne
maandag 5 december 2022
Home- DeurneGemeente Deurne stelt planning wegenonderhoud 2020 vast

Gemeente Deurne stelt planning wegenonderhoud 2020 vast

De gemeente Deurne heeft voor 2020 weer plannen gemaakt voor werkzaamheden aan doorgaande wegen, welke impact hebben voor het verkeer en de bereikbaarheid voor dorpen of wijken.

Stationsstraat – Deurne

Ten aanzien van de de Stationsstraat in het centrum van Deurne geldt dat er tot mei – juni sprake is van vervanging van de riolering, het wegdek, trottoirs, kabels, en leidingen, alsmede de aanleg van de waterberging en tot slot aanplant van bomen en groen.

Dorpsstraat – Neerkant

Wat de Dorpsstraat in Neerkant betreft wordt tussen Buizerdweg en Hazenpad, tussen maart en juni de riolering vervangen.

Mgr. Berkvensstraat – Liessel

De Mgr. Berkvensstraat in Liessel komt tijden de zomerperiode in aanmerking voor herinrichting en wegonderhoud.

Asfaltonderhoud
Specifieke asfaltonderhoud zal in het derde of vierde kwartaal gebeuren op diverse plaatsen in de gemeente. Wat Neerkant betreft komen Vuurlinie en Limburgseweg aan de beurt, in Liessel de Tramweg, Blokhuisweg Slootweg en Rodegraafweg. In Deurne gebeurt dat op het Schommerveld en de Griegstraat, Deurne

Voorbehoud
De genoemde periodes kunnen nog wijzigen door weersomstandigheden of andere factoren. Ook kunnen er gedurende het jaar extra werkzaamheden bij komen, bijvoorbeeld wanneer er onderhoud aan het asfalt nodig is. Daarnaast kunnen er werkzaamheden aan kabels en leidingen plaatsvinden door nutsbedrijven. Het gaat dan echter niet om grotere werkzaamheden over een langere periode. Dergelijke werkzaamheden vragen ook de nodige voorbereiding.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen