7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneGemeente houdt open dag

Gemeente houdt open dag

De gemeente houdt op zondag 8 oktober een open dag. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen alle inwoners en ondernemers uit Deurne een kijkje nemen in de keuken van de gemeente. Je krijgt informatie over verschillende thema’s, kunt meedoen aan activiteiten, spellen en speeddaten met de burgemeester, wethouders en leden van de gemeenteraad.

Ook zijn er leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Kinderen kunnen een ‘Deurnes Diploma’ met een leuk presentje verdienen door informatie te verzamelen over verschillende thema’s. Ook kunnen ze de burgemeester interviewen, een rondje rijden in een strooiwagen en er is een springkussen.

Acht jaar geleden hield de gemeente ook een open dag. Deze was met ongeveer 1500 bezoekers een groot succes. Inmiddels is er veel veranderd in de dienstverlening en manier van werken van de gemeente.

Naast de gemeente, zijn ook Zorg in Deurne, de politie en de brandweer aanwezig op de open dag. In het gemeentehuis, maar ook op de Markt zijn tal van stands aanwezig om informatie te geven of het gesprek aan te gaan. Bijvoorbeeld over het beheer van de openbare ruimte, woningbouw- en bedrijfskavels die te koop staan, en duurzaamheid.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen