13.3 C
Deurne
donderdag 22 februari 2024
Home- DeurneGemeente pompt water weg op verschillende plekken in Deurne om wegen begaanbaar...

Gemeente pompt water weg op verschillende plekken in Deurne om wegen begaanbaar te houden

De afgelopen dagen heeft het weer veel geregend in de regio Deurne, waardoor er wateroverlast wordt ervaren op bepaalde wegen. Daarom zijn verschillende aannemers in opdracht van gemeente Deurne met volle inzet bezig om het water weg te pompen en de wegen op deze manier zoveel mogelijk begaanbaar te houden.

Vooral aan de randen van het wegdek staan soms grote plassen met water. Doordat de grond nog steeds verzadigd is, kan het water niet weg en blijft het op de wegen staan. De gemeente heeft een lijst gemaakt van plekken waar het water komende dagen wordt weggepompt of waar dit afgelopen dagen al is gebeurd.

In Deurne gaat om de Halvemaanweg, Breemortelweg, Theo van Doesburgstraat, Walsbergseweg en Albert Schweitzerstraat bij het appartementengebouw. Ook bij het infobord aan de Vlierdensedreef en de rest van deze weg, de Vloeieindseweg, Schooteindseweg en Belgerenseweg in Vlierden wordt water weggepompt.

Verdere locaties waar actie wordt ondernomen zijn in Liessel op de splitsingen van de Oude Molen en Overloop en op twee locaties aan de  Keulsebaan in Neerkant. Verder is vanwege de wateroverlast de Meistraat tussen de Mijnenweg en Tankweg afgesloten voor alle verkeer.

Foto: gemeente Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen