17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneGeslaagd Sneeuwballentoernooi van Schaakvereniging Deurne met echte sneeuw

Geslaagd Sneeuwballentoernooi van Schaakvereniging Deurne met echte sneeuw

Niet altijd ligt er sneeuw als Schaakvereniging Deurne hun Sneeuwballentoernooi houdt maar dit jaar was het weer gunstig gezind, want vorige week donderdag lag er ook echte sneeuw tijdens de schaakwedstrijd. Buiten natuurlijk en niet binnen waar geconcentreerd werd gespeeld door de 24 jeugdige deelnemers.

Er werd geschaakt in zes verschillende groepen met elk hun eigen speelsterkte. In totaal deden er twaalf jongens en twaalf meisjes mee aan het toernooi. Na afloop was er de prijsuitreiking waarbij er per categorie een winnaar was. Ook de ouders van de deelnemende kinderen waren daarbij aanwezig. De zes winnaars zijn Gaya Azadian, Jip Verbeek, Maria Azadian, Mateo Suknovic, Noud Egelmeers en Livia Hu.

Bij Schaakvereniging Deurne worden er iedere donderdag van 19.00 tot 20.00 uur in wijkhuis D’n Houtenhoek schaaklessen gegeven voor de jeugd. Kinderen die interesse hebben, kunnen een keer komen kijken en ervaren of schaken iets is voor hen. Ook kun je je aanmelden voor een proefles. Stuur hiervoor een mail naar Ger Dekker via voorzitter@schaakverenigingdeurne.nl.

Foto: Schaakvereniging Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen