12.9 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- VlierdenHalloweenviering en ’trick or treat-tocht’ in Vlierden

Halloweenviering en ’trick or treat-tocht’ in Vlierden

Halloween wordt vooral gevierd in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada maar ook in ons land wordt het steeds populairder. Zo wordt er op zaterdag 29 oktober een Halloween ’trick or treat-tocht’ gehouden in Vlierden waarbij kinderen zich verkleden en door de straten trekken.

De feestelijkheden beginnen om 18.00 uur met entertainment bij de kiosk op de hoek van de Schooteindseweg en Pastoriestraat. Dit is ook het start- en eindpunt van de tocht. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur kunnen deelnemers daar een plattegrond ophalen met de route.

Leuke verrasing
Voor deelname kun je je tot 22 oktober aanmelden door een email te sturen onder vermelding van je naam en het aantal kinderen en volwassenen waarmee je deelneemt aan de ‘trick or treat-tocht’. Voor degene die het mooist verkleed is, heeft de organisatie een leuke verrassing. Het origineelst of mooist versierde huis op de route maakt kans op een diner bon.

Spook
Voor de tocht is de organisatie nog op zoek naar mensen die kunnen helpen bij onder andere de op- en afbouw, de verzorging van de muziek, het spelen van spook en er is een fotograaf nodig die mooie plaatjes kan schieten tijdens de Halloween-viering.

Posten
Ook worden er nog inwoners van Vlierden gezocht die willen fungeren als post op de route. “Dus woon je aan de route Pastoriestraat, Edisonstraat, Galileistraat, Einsteinstraat, Keesomstraat, Lorentzstraat, Copernicusstraat, Archimedesstraat, Buys Ballotstraat, Schooteindseweg, en wil je meedoen doen als post, geef dan je straat en huisnummer door per email via halloweenvlierden@hotmail.com.”

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen