5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home- DeurneHeel Deurne in beweging met 'Deurne’s Got Talent Dance Challenge'

Heel Deurne in beweging met ‘Deurne’s Got Talent Dance Challenge’

Filmfestival de Nacht van het Witte Doek presenteert dit jaar , in samenwerking met Leef! Deurne, de “Deurne’s Got Talent dance challenge”. Heel Deurne wordt uitgedaagd om mee te doen en in beweging te komen.

Samen met de Deurnese talenten Hao-en Kaag, Davy Denkers en Daniel Stosic, is er muziek geproduceerd en een dans bedacht voor de Dance Challenge.

Filmpjes
De organisatie van Deurne’s Got Talent zocht ook dit jaar weer naar mogelijkheden om toch iets te betekenen voor Deurne. Van jong tot oud worden inwoners van Deurne uitgedaagd om te gaan dansen. En niet alleen dansen, maar hier ook een film van te maken. Voor deze dance challenge heeft de organisatie de hulp ingeschakeld van jonge Deurnese talenten. Zo heeft oud Deurne’s Got Talent deelnemer Howen hiervoor speciaal een nummer geschreven. Daniel Stosic en Davy Denkers hebben de choreografie voor de dance challenge gemaakt. Daniel en Davy hebben de dans opgenomen en een uitleg gemaakt. Zo kun je stap voor stap meedoen en de dans oefenen. Natuurlijk mag je er zelf je eigen draai aan geven.

Youtube en Facebook
Op het Youtube- en Facebookkanaal van Deurne’s Got Talent en Nacht van het Witte Doek vind je de Dance Challenge met de instructie, en de eisen waaraan de inzending moet voldoen. Wees creatief en film de dans met je gezin, familie, collega’s of vrienden en kom in beweging. Deze filmopname kun je vanaf nu, tot vrijdag 23 juli, insturen naar deurnesgottalent@gmail.com. Hiermee maak je kans op een prijs voor de meest originele inzending of de beste dansuitvoering. De filmpjes worden beoordeeld door een deskundige jury. Tijdens het Filmfestival, op vrijdag 27 augustus is de prijsuitreiking om ongeveer 21.00 uur. voorafgaand aan de hoofdfilm.

Foto: Leef! Deurne

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen