11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- DeurneHerfstvakantie vol activiteiten voor basisschoolleerlingen in Deurne

Herfstvakantie vol activiteiten voor basisschoolleerlingen in Deurne

Tijdens de herfstvakantie zijn er in Deurne verschillende activiteiten voor basisschoolleerlingen die worden gehouden door Leef! Deurne. Er kan worden deelgenomen aan een percussieworkshop, verschillende sportieve spellen en apenkooi.

Op maandag 16 oktober laat Maarten Manders kinderen kennismaken met slagwerkinstrumenten. Ze kunnen bij deze workshop leren hoe je ritmes kunt spelen en hoe je kunt samenspelen met anderen. De percussieworkshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ervaring is niet vereist. “Het belangrijkste is dat je plezier hebt en geniet van het spelen van muziek”, zegt coördinator Dian Derks van Leef! Deurne. De workshop vindt plaats bij Leef! aan de Harmoniestraat 1 in Deurne en start om 9.30 uur.

Olympische Spelen
Kinderen die sportief bezig willen zijn in de herfstvakantie kunnen terecht in sporthal de Kubus. Op dinsdag 17 oktober houdt jongerenwerk hier van 14.00 uur tot 15.30 uur een sport- en spelactiviteit voor kinderen uit de groepen 7 en 8 in de vorm van de Olympische Spelen in Deurne. Kinderen kunnen hierbij met elkaar de strijd aangaan om Olympisch goud te bemachtigen door het spelen van verschillende soorten actieve spellen.

Op woensdag 18 oktober wordt er apenkooi gespeeld bij sporthal de Vlieger in Deurne. Van 09.30 uur tot 10.30 uur mogen de kinderen uit groep 1 tot en met 3 zich uitleven en van 11.00 uur tot 12.00 uur is het de beurt aan de groepen 4 tot en met 8.

Inschrijven voor de activiteiten kan via leefdeurne.nl/herfstvakantie-activiteiten-2023.

Foto: Combinatie Jeugdzorg

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen