11.3 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneHet Lied van Deurne nieuwe actie Ramon on Air

Het Lied van Deurne nieuwe actie Ramon on Air

Na een geslaagde actie van ‘Het Geluid van Deurne’ is Ramon on Air terug met: Het Lied van Deurne! In Het Lied van Deurne gaat Ramon van Hoek op zoek naar Deurnenaren die samen met de DMG-DJ een lied willen maken over Deurne.

Ramon van Hoek begon de actie nadat iemand het nummer van Thomas Pieters over Helmond aanvroeg. ”Dat draaide ik niet natuurlijk, dus ik dacht: waarom maken we geen nieuw lied over Deurne? Daarom zijn we achter de schermen bij DMG begonnen aan dit idee.”

Tekst
De tekst van het lied is al zo goed als af. ”Ik begon in mijn radioshow te vertellen over het idee, na de uitzending nam Frits Janssen contact met ons op en hij vertelde dat hij samen met Geert-Jan Kroezen een paar jaar geleden al een lied had opgenomen.” Janssen en Kroezen waren vorige week te horen in Ramon on Air op DMG Radio.

Ramon is nu vooral op zoek naar mensen die mee willen helpen aan het lied en volgens de 44-jarige DJ is iedere hulp welkom. ”Het maakt niet uit wat je kan. Kun je zingen, trompet of gitaar spelen, noem het maar op. Elke bijdrage, groot of klein, is welkom.”

Opgeven
Aanmelden voor Het Lied van Deurne kan via ramon@dmgdeurne.nl. Op de hoogte blijven? Like de Facebook-pagina of luister iedere zaterdag tussen 16.00 uur en 18.00 uur naar Ramon on Air op DMG Radio via 106.2 FM, 94.4 Mhz of dmgdeurne.nl!

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen