11.6 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- LiesselHigh tech evenement Liessel groot succes

High tech evenement Liessel groot succes

Zo’n 4000 bezoekers kwamen zaterdag af op de High Tech Ontdekkingsroute in Liessel.Tijdens deze succesvolle laatste dag van de Dutch Technology Week (DTW) hadden de twee lokale bedrijven MCM en HVL Metaalbewerking hun deuren geopend voor het grote publiek om zo te fungeren als Hotspot Hightech Helmond/De Peel.

Bezoekers konden via de High Tech Ontdekkingsroute de nieuwste technische ontwikkelingen bekijken die in de regio worden geproduceerd. Ongeveer 50 bedrijven en onderwijsinstellingen lieten geïnteresseerden kennismaken met hun technologische innovaties.

Zo kon je onder meer je eigen drone bouwen, een virtuele achtbaanrit maken en kon je ervaren hoe het is om in een F-16 te vliegen. Ook was er aandacht voor de technologie achter de smartphone en kon je zien hoe een motor op elektriciteit kan rijden of een auto op zonne-energie of zelfs mierenzuur.

Speciaal voor de Hotspot in Liessel was er een app ontwikkeld waarmee je ook een interactieve tour kon maken door de Hotspot, helemaal afgestemd op je eigen interesses.

(null)

(null)

(null)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen