5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneHoppenbrouwers Techniek Deurne: dé plek waar techniek ‘LEEFT’

Hoppenbrouwers Techniek Deurne: dé plek waar techniek ‘LEEFT’

[Advertorial] “Het is écht een ons kent ons cultuur. Collega’s werken hard, maar voelen zich gewaardeerd en thuis binnen Hoppenbrouwers. Dat maakt het werken ontzettend relaxed.”

Medewerkers maken dat techniek ‘leeft’ bij Hoppenbrouwers. Want hoe technisch ook, het blijft altijd mensenwerk. “Onze vestiging in Deurne is een relatief grote vestiging met zo’n negentig medewerkers, maar toch voelt het klein”, vertelt Willem enthousiast. Hij werkt inmiddels al twee jaar bij Hoppenbrouwers in de binnendienst als werkvoorbereider en tekenaar. “Bij Hoppenbrouwers voelt het door de gezelligheid niet als werken, omdat je constant in verbinding staat met je collega’s.”

De kracht van samen
Willem is erg gehecht aan zijn collega’s: “Het leuke aan mijn baan is de verantwoordelijkheid om iedere dag weer leiding te geven aan een team. Hier kom ik ’s ochtends mijn bed voor uit. Samen werken we dan aan verschillende projecten. Gezamenlijk maken we het verschil en dragen we bij aan het welzijn van onze maatschappij.”

Elk team is een kleine onderneming
“Binnen Hoppenbrouwers krijg je veel ruimte om zelf keuzes en beslissingen te maken. Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het project van begin tot eind”, beschrijft Willem. “Het vertrouwen en de vrijheid die je krijgt, creëert eigenaarschap en zorgt voor een fijne werkomgeving.” Bij Hoppenbrouwers werken hechte teams die samen streven naar het beste resultaat. “Het voelt alsof je samen met jouw team een kleine onderneming runt.”

Medewerkers staan op één
Als werknemer bij Hoppenbrouwers ben je niet gebonden aan een vaste afdeling benadrukt Willem: “Integendeel zelfs. Bij Hoppenbrouwers is het ontzettend belangrijk dat jíj doet waar jíj gelukkig van wordt.” Als dat betekent dat medewerkers ervaring op willen doen bij een andere discipline binnen het bedrijf, dan kan dat. Op die manier kun je ervaren welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen de techniek. Daarbij vindt Willem dat dit ook nog eens andere voordelen met zich meebrengt: “Wat discipline overschrijdend werken echt leuk maakt, is dat het mensen en ideeën samenbrengt.” Bij Hoppenbrouwers staat de medewerker op één; er wordt met medewerkers besproken waar hun ambitie ligt, waar ze gelukkig van worden en hoe Hoppenbrouwers daar aan bij kan dragen.

Samen hard werken, samen proosten
In Deurne zijn de medewerkers van Hoppenbrouwers erg close. Dat houdt in: ze betrekken én zien elkaar. Men zoekt elkaar op en er wordt gelachen, gegrapt, gedanst en meegezongen in de werkplaats! “Dat is pas een hoger niveau van fluitend naar je werk gaan”, zegt Willem. De sfeer is dan ook erg informeel. “Het is écht een ons kent ons cultuur. Mensen werken hard, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Dat maakt het werken ontzettend relaxed. “Nu er langzaamaan weer wat meer mogelijk is, zullen de legendarische borrels op vrijdagmiddag binnenkort hopelijk ook weer plaats gaan vinden. Collega’s stralen en zijn gemotiveerd om nog even te blijven hangen.” Na een week hard werken is er dan ruimte voor ontspanning.

Heb jij interesse om één van de teams van Hoppenbrouwers Techniek Deurne te versterken? Check dan hier de vacatures.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen