2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- HelenaveenHotel Eetcafé In d'Ouwe Peel op 51ste plek in Terras Top 100

Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel op 51ste plek in Terras Top 100

Het Helenaveense Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel is op plek 51 geëindigd in de Misset Horeca Terras Top 100 van 2019. Horecavakblad Misset Horeca heeft maandagavond de ranglijst van dit jaar bekendgemaakt. 

Beoordeeld door vakjury en mystery guest
“Wij zijn ontzettend blij en trots met dit resultaat”, zegt eigenaar Sandra van Cauwenberghe. Het terras van In d’Ouwe Peel scoort goed op gastvrijheid en sfeer. De Misset Horeca Terras Top 100 is een jaarlijkse verkiezing. De afgelopen maanden zijn alle ingeschreven terrassen beoordeeld door een vakjury en een mystery guest. Tijdens deze bezoeken, die anoniem plaatsvonden, hebben de juryleden op tientallen aspecten van het terras gelet; van ontvangst en het te woord staan door medewerkers tot aan werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen.

‘Elk jaar iets verbeteren aan terras’
De medewerkers van Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel proberen het terras steeds te verbeteren. Van Cauwenberghe vertelt: “We proberen het terras steeds stap voor stap op te knappen. Vorig jaar hebben we vier grote nieuwe parasols geplaatst. Nu zij we bezig met de windschermen en de fietsenrekken. Zo proberen we elk jaar weer iets te verbeteren aan het terras.” Het Helenaveense bedrijf werd door de jury geroemd om de Helenaveense bezienswaardigheden op de menukaart en de bestekzakjes van het restaurant.

Foto: Hotel Eetcafé In d’Ouwe Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen